#restaurantlivet #tønsberglivet

Stasjonen Tønsberg

Fylt pitabrød:

# Pitabrød fylt med pepperrubbet høyrygg av storfe, lettfermentert salatkål og grønn salza fra Haabran chiliprodukter.

KR 150,-

HISTORIEN
Høsten 2018 ble gamle Tønsberg rådhus omgjort for å lage Vestfolds nye møteplass, Stasjonen. Hele første etasje ble totalrenovert og det ble bygget opp en splitter ny restaurant, bar og konsertscene.

MØTEPLASSEN
Vi vil at Stasjonen skal være et sted for alle en møteplass for venner, familie og kollegaer i alle aldre. Vi har biljard, dart og shuffleboard. Det er også et fint sted om du skal holde et møte eller ta med deg ditt mobile kontor for en annerledes arbeidsdag.

Vårt ønske er å løfte frem kulturtilbudet i fylket og bygge en arena hvor alle byens beboere skal kunne føle seg hjemme. I vår konsertavdeling kan du oppleve kjente og mindre kjente, lokale og nasjonale artister, komikere, foredragsholdere og mye mer.  I tillegg har vi vår faste tirsdagsquiz samt Afterwork hver fredag.

MATEN.
Vi har fokus på de naturlige råvarene, bærekraft og lokal tilhørighet. Menyen er basert på sesong og lokal tilknytning så langt det lar seg gjøre med innslag fra kjøkken over hele verden. Mange av produsentene vi samarbeider er økologiske og/eller biodynamiske, men først av alt skal det smake godt.

Velkommen til oss!