#restaurantlivet #tønsberglivet

Stasjonen Tønsberg

Rød piadina

Piadina med bogskinke, artisjokk, oliven og vårløk fra Skjærgaarden Gartneri i Åsgårdstrand. Serveres i vår baravdeling.

KR 125,-

Hvit piadina

Piadina med olivenolje, parmesan, brent chili, tomater fra Taranrød, syltet løk og ricotta fra Lillesand. Serveres i vår baravdeling.

KR 125,-

Lava Oslo, med de lokale stjernekokkene Tom Victor Gausdal & Stian Floer i spissen, tok høsten 2018 over gamle Tønsberg rådhus for å lage Vestfolds nye møteplass, Stasjonen. Vi har totalrenovert hele første etasje og bygget opp en splitter ny restaurant, bar og konsertscene. Vårt ønske er å løfte frem kulturtilbudet i fylket og bygge en arena hvor byens beboere i alle aldre skal kunne føle seg hjemme.

Vi holder åpent fra klokken elleve og sørger for nybakte bakevarer fra vårt surdeigsbakeri og god kaffe. Vi vil at Stasjonen skal være en plass for alle. En møteplass for venner og familie. Barna har sin egen lekekrok, vi har biljard, ping pong, dart og shuffleboard. Det er også en fin plass om du skal holde et møte eller ta med seg sitt mobile kontor for en annerledes arbeidsdag.

Vi ønsker å være et sted som folk lenge, derfor har vi bygget en restaurant som er tuftet på de samme verdiene som Lava Oslo ellers har i mantraet sitt; fokus på de naturlige råvarene, bærekraft og lokal tilhørighet. Vi byr på spennende og smaksrik lunsj og middag i restauranten og fyrer opp steinovnen for å servere pizza laget på surdeig med kokkenes favoritt-toppinger. Mange av produsentene vi samarbeider er økologiske og/eller biodynamiske, men først av alt skal det smake godt.

Restauranten holder åpent fra tirsdag til lørdag, og serverer mat og drikke med høy standard. Menyen er tuftet på sesong og lokal tilknyting så langt det lar seg gjøre. Med innslag både fra det asiatiske og europeiske kjøkken. Vi serverer også á la carte- retter i restauranten, men skal du oppleve oss fra vår beste side så anbefaler vi ukens fem-rettersmeny.