#restaurantlivet #tønsberglivet

Jordbærpikene Farmandstredet

Burger

Burger med soppstuing og søtpotetfries.

KR ,-

Jordbærpikene gir deg en rolig stund i en hektisk hverdag. Hos oss kan du lene deg tilbake, kose deg med god mat og bare nyte. Kafeen er en naturlig lunsjplass, et sted hvor du kan spise middag eller bare treffe venner over en kopp kaffe med noe godt til.

Hos oss serverer vi god hjemmelaget mat fra vårt kjøkkenet. På menyen finner du retter som pasta, club sandwich, omelett og friske salater. Smakfulle klassikere er kylling- og baconsalaten vår, ostesmørbrød med mozarella og bacon eller grovkvernet burger med urte- og hvitløksstekte poteter. Rundstykker, croissanter og salater fra vår selvbetjente disk er et alternativ om du ønsker noe som du raskt kan ta med deg.

Lyst på noe søtt etter maten? Prøv en av våre hjemmelagede bakverk og kaker fra kakebordet, vi har brownies, ostekake, gulrotkake og deilige sjokoladecookies for å nevne noe. Og ikke noe smaker bedre enn ordentlig god kaffe til. Vi serverer vår egen svarte kaffe, mørkbrent og fyldig, og alle våre kaffedrikker er laget med Jordbærpikenes egen espresso fra Italia.

Velkommen!