#restaurantlivet #tønsberglivet

Brasserie X

Braissert Pigwing

Braissert Pigwing servert med grillet purre og gulrot. Ovnsbakte urtepoteter og paprikasaus.

KR 125,-

Vegetar Pulled Pork

Vegetar Pulled Pork sautert med paprika og løk, servert med grillet purre og gulrot, ovnsbakte urtepoteter og paprikasaus.

KR 125,-

Dessert

Hjemmelaget eple-crumble pai med is.

KR 75,-

Dessert til barna

Sjokoladepudding med vaniljesaus.

KR 45,-

Restaurantkonseptet Brasserie X kombinerer franske brasserietradisjoner med nordisk kvalitetsmat, med en matfilosofi som bygger på gode, ukompliserte og smaksrike måltider laget fra bunnen av. Med en sesongbasert meny gir kokkene deg en matopplevelse som både smaker godt og gjør for kroppen. Det slår aldri feil med franske retter med en nordisk touch. Spesielt når råvarene er kortreiste og blir servert i en varm og genuin bistro som Brasserie X.