#restaurantlivet #tønsberglivet

OM OSS

Tønsberglivet representerer næringslivet i Tønsberg sentrum og er en pådriver for å skape aktivitet og opplevelser for deg som innbygger eller besøkende i regionen.

I byen finner du opplevelser både når det gjelder kultur, servering og shopping. Her kan du rusle i gater som bærer preg av Norgeshistorien. Samtidig kan du nyte den urbane og moderne byen hvor du finner et mangfold av koselige cafeer, velassortert delikatesse forretninger, et godt utvalg av moteforretninger, restauranter langs brygga og mye mer. Enten om du bare vil ta deg en spasertur og vindusshoppe, dele en god lunsj med en du er glad i eller gjøre innkjøp av siste nytt på motefronten, tror vi du finner det du er på jakt etter her.

Byen er full av mange møteplasser du vil sette pris på og vi kan nevne torvet som er selve hjertet av sentrum med et yrende liv om sommeren, Brygga kino, Haugar Kunstmuseum eller en restaurant langs brygga.

Tønsberglivet gjennomfører ulike arrangementer gjennom året som f.eks. Tønsbergdagen, Barn i byen, Gjenbruksmarked, Færderfestivalen, Back to School og Spis Ute Uka. I tillegg pynter vi byen til god, gammeldags jul etter alle kunstens regler.

Tønsberglivet er også et selskap som skal vise frem Tønsberg-livet og alt regionen har å by på. Vår region har det beste av alt. Selv om vi er mest kjent for sommergjestene, har regionen mye å by på hele året. Det er et godt sted å bo og jobbe. Det er mange gode arbeidsplasser, og Tønsberg er motoren i regionens arbeidsmarked. Kommunen har 130% arbeidsdekning. Gjennom kampanjer skal Tønsberglivet skape stolthet for de som bor her, og kunnskap om regionen for de som bor utenfor vår region. Målet er at flere vil flytte til regionen, starte bedrift og besøke oss.

Vi håper du vil besøke en av byens mange restauranter og trives i Norges eldste by!